Monday, 23 February 2015

potato

i'm potato . yes . always and always be potato . why ? because that's the fact em . why ? because me always be potato . in gs , in loxef , in bbe also . its sad right ? its okay . i always be like that . so haha its okay . i'm tearing again . damn it hurt duh . but is okay . the pain will go away . i dunno why but i'm tearing really hard last night . damn its really hurt . the scars , the pain . i'm know that that is the past . but the past always keep hunting me damn i'm not strong anymore . but aku rasa its okay . sebab aku ada family , kwn yg always dgn aku . i'm looks like a pabo right ? haha always lols . untuk pertama kalinyaa saya cerita semua dalam hati saya pada nurina . saya senyap selama ni . lamanyaa saya bajet kuat selama ni . tapi malam semalam menangis juga saya emm pabo nyaa saya . start dari tahun ni semua dah berakhir tetapi saya tak nanges langsung dan berlagak kuat didepan semua org . tapi dalam lubuk hati saya sakitnyaa tu disini ohoyyyyyyyyyy . emm haha takpelaa . dugaan mungkin semua ni . takpe , saya terimaa . emm Allah takkan bagi dugaan kat makhlukNyaa kalau kita tak boleh terima , tak boleh hadap masalah tu kan . its okay . the best feeling bila kau rasa kau sedih dgt sampai part kau doa dgn Allah tu kau nanges . Allah je tempat nk bercerita . sbab Allah maha agung . maha besar . maha segala galanyaa . so okay emm tu je kot nk story  hahaahahhaaaha i'm potato . and always be potato . bye xoxo